Jäsenien sivut

Uutiset

 • Meritien vuosikokous 2016

  Meritien ry:n vuosikokous 2016 pidetään 19.3.2016 alkaen kello 13.00. Kokouksessa käsitellään Meritien sääntöjen mukaiset asiat.

   

   
 • Finnoon alueen osayleiskaava - asukastilaisuus

  Finnoon osayleiskaavan asukastilaisuus pidetään 5.11.2015 klo 17.30-20.00 Valtuustotalossa (valtuustosali 2. krs) os. Espoonkatu 5.
  Kaikki kynnelle kykenevät paikalle, koska on tärkeää, että mahdollisimman paljon veneilijöitä olisi siellä kuulemassa, kommentoimassa ja kyselemässä.

  Meritien hallitus

   
 • SPV:n uusi jäsenrekisteri

  SPV ottaa käyttöön uuden jäsenrekisterin nimeltään Suuli.  Tämä vaikuttaa jokaiseen Meritien jäseneen, ainakin siten, että jokainen tulee saamaan käyttäjätunnuksen Suuliin. Tämä edellyttää jäsenen voimassa olevaa sähköpostiosoitetta, johon SPV ilmoittaa hänen käyttäjätunnuksensa ja linkin, jonka kautta jäsen voi käydä asettamassa itsellensä salasanan. Joten Meritien jäsenien on syytä tarkastaa, että sähköpostiosoitteensa on ajantasalla. Jos olet saanut tästä asiasta sähköpostin, niin sähköpostiosoitteesi on todennäköisesti kunnossa, mutta jos et ole saanut sähköpostia tästä asiasta, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi seuran sihteerille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Tietojen siirtäminen nykyisestä järjestelmästä Suuliin aloitetaan maanantaina 9.11.2015, joten viikolla 46 SPV:n rekisteri ei ole käytössä. Nykyinen järjestelmä on luettavissa 31.3.2016 saakka.

Saarikohteet

Meritien saarikohde on Merivalkama, joka sijaitsee Bejarhomenissa Inkoon saaristossa olympiaväylän varrella paikassa 59*55,6 P 23*52,01 I).