Meritien perinteinen yksipurjehduskilpailu järjestettiin Itämeripäivänä 27.8. loistavissa olosuhteissa. Radalle oli saatu lähti peräti kahdeksan venettä ja yleisöäkin oli saapumut katsomaan ja kannustamaan A-laiturille. Kisan aikana tilanteet vaihtelivat ja monta sijoitusta ratkaistiin vasta maaliviivalla.  

Haastajien runsaasta määrästä huolimatta voittaja oli jälleen kerran Jyrki Santaholma Merinna-veneellään. 

Kaikki tulokset täällä ja kuvia tulee Meritien Facebook-ryhmään

 

Jäsenien sivut

Uutiset

 • Meritien yksinpurjehduskilpailu järjestetään 12.8.

  Katso lisätietoa Tapahtumista

   
 • G-laiturin parantaminen syksyllä 2020

  Espoon kaupungin liikuntapalvelut tulee uusimaan Suomenojan venesataman G-laiturin rungon marraskuussa 2020. Laiturin purku aloitetaan 2.11 alkaen ja uuden mammuttiponttoneista tulevan rungon asennus alkaa 9.11 ja laiturin suunniteltu valmistuminen 20. 11. Laiturin olla tyhjennetty veneistä 1.11 mennessä. Laiturissa mahdollisesti 2.11 olevat veneet siirretään kaupungin toimesta karanteeniin.

   
 • Pursimajan vuokraaminen keväällä 2021

  Covid-19 pandemiasta johtuen pursimajaa vuokrataan ainoastaan viikonlopuiksi ja vain Meritie ry:n jäsenille sekä sidosryhmille. Vuokraaminen edellyttää vuokraamisen yhteydessä annettujen ohjeiden mukaista tilojen desinfiointia.

  Meritien hallitus.

Saarikohteet

Meritien saarikohde on Merivalkama, joka sijaitsee Bejarhomenissa Inkoon saaristossa olympiaväylän varrella paikassa 59*55,6 P 23*52,01 I).