Meritien kilpailutoiminta käsitti 2015 entiseen malliin tiistaikilpailut ja yksinpurjehduskilpailun. Tiistaikilpailuja oli 12 ja niihin osallistui yhteensä 9 venekuntaa.

Osallistumiskertoja kertyi kaikkiaan 45, mikä oli selvästi enemmän kuin parina edellisenä vuonna. Venekuntien lukumäärä puolestaan näyttää vakiintuneen tuohon yhdeksään. 

Yksinpurjehduskilpailu järjestettin 11.8. ja siihen osallistui kuusi venettä. Kilpailun voitti jälleen kerran Jyrki Santaholma veneellään Merinna.

Kauden kovimmasta kilpailutuloksesta vastasi Jarmo Helasuo, joka Siriuss-veneellään sijoittui kolmanneksi ÅF Offshore Racen (entinen Gotland Runt) SRS B -luokassa. SRS B oli 53 osallistujalla kisan suurin luokka.

Meritien veneiden tuloksia kesän muista kisoista:

Espoo Suursaari Race

LYS 1:

Siriuss / Jarmo Helasuo 6. (14)

LYS 2:

Unnukka II / Tapio Uimonen 7. (15)

Helsinki Tallinna Race

Business LYS:

Kaze II / Mika Maurola 20.

LYS 1:

Siriuss / Jarmo Helasuo 5.

LYS 2:

Mon Amie / Henri Matikka 15.

LYS 4-6:

Aida / Marko Nurmi 6.

 

Meritieläisiä osallistui kauden kilpailuihin myös muiden seurojen veneiden miehistöissä.

 

Jäsenien sivut

Uutiset

 • Junnujen purjehdustapatuma

  Meritie järjestää yhdessä Tapiolan venekerhon kanssa purjehdustapahtuman junnuille 9.7.2022 Suomenojalla.

  Enemmän informaatio tapahtumasta löytyy tämän linkin kautta.

  Janne Viren

  0443727737

   
 • Pursimajan vuokraaminen keväällä 2022

  Covid-19 pandemiasta johtuen pursimajaa vuokrataan ainoastaan viikonlopuiksi ja vain Meritie ry:n jäsenille sekä sidosryhmille. Vuokraaminen edellyttää vuokraamisen yhteydessä annettujen ohjeiden mukaista tilojen desinfiointia.

  Kun haluat vuokrata pursimajan, niin lähetä sähköpostia asiasta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

  Meritien hallitus.

   
 • Toimisto etätyöpisteessä

  Vallitsevan poikkeustilanteen takia seuran toimisto siirtyy etätyöpisteeseen. Tarvittaessa toimistoon saa yhteyden joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 040 5193568.

Saarikohteet

Meritien saarikohde on Merivalkama, joka sijaitsee Bejarhomenissa Inkoon saaristossa olympiaväylän varrella paikassa 59*55,6 P 23*52,01 I).